Transformatietrajecten

Riverdance Counsel begeleidt CEO's, directies, DGA's, senior management en senior professionals zowel individueel als in teams. Begeleidt (familie) ondernemingen en organisaties in profit en non profit, ook internationaal. 

1. Transformatietrajecten
Ondersteunen van ‘change of perspective’. Andere antwoorden vinden en vormen realiseren om de business- en organisatie uitdagingen aan te pakken. Ondersteunen missie, visie, strategieproces. Het proces ‘van het zetten van koers naar actie’ en alignment van organisatie. 
2. Organisatieontwerp & effectiviteit 
Verhelderen van organisatievraagstukken. Organisatiescan. Aanpak effectiviteit organisatie en performance capabilities. Vernieuwend organiseren en leiderschap hand in hand. Good governance.
3. Leiderschapsontwikkeling & effectiviteit 
Versterken helder leiderschap op individueel, team en organisatieniveau. Leiderschapsscan. Energie mobiliseren. Vertaling effectiviteit leiderschap en competenties naar business.
4.Cultuurontwikkeling
Versterken cultuur en bezieling organisatie. Cultuurscan met zicht op weerstanden en uitdagingen. Organisaties in verbinding brengen met bestaansrecht, energie en kracht. Verandervermogen en transitie naar inspirerend nieuw.
5.Human Resources strategie & capabilities
Ontwikkeling van business gerichte HR strategie. HR scan, versterken HR capabilities als strategic business partner en aanhechten HR aan organisatie. Support procesimplementatie, make it work.