Zijn

Riverdance Counsel is een bedrijf dat zich bezig houdt met persoonlijke transformatie in brede zin. Opgericht door Saskia van Walsum opereert Riverdance als een vrij netwerk van senior professionals - afhankelijk van de opdracht worden experts toegevoegd. Saskia is partner en is in 2006 reeds haar coaching praktijk begonnen, gericht op leiderschapsontwikkeling van individuen en teams en het toepasbaar maken in organisaties. Inmiddels is haar werkterrein verbreed tot begeleiding van transformatieprocessen en bemiddeling bij conflicten. Lees verder over ervaring en opleiding

Inspiratie 

Saskia: Ervaringen en ontwikkelingen in mijn (werkend) leven hebben me geholpen wezenlijk anders naar dingen te kijken, inclusief mezelf. Het is een uitdaging om te worden wie je kunt zijn. Bij tijden een long and winding road. Vanuit je wezenlijke kern doen wat je echt wilt doen, in verbinding met anderen, is prachtig. Het geeft veel energie en bewegingsvrijheid, het blijft af en toe ingewikkeld en het ontwikkelt zich. Het maakt authentiek succes mogelijk met hoofd, hart en handen. Succes is dan geen voortdurende krachttoer en je kunt meer bewegen op de stroom van het leven.  

Een bijdrage leveren aan het vergroten van dat vermogen van leiders en organisaties geeft mij energie. Mijn lange business ervaring bij grote bedrijven, als ondernemer, en als commissaris helpt. De combinatie met opleidingen en ervaring in gedrags- en organisatieontwikkeling maakt het mogelijk op het snijvlak te opereren tussen ‘hard en zacht’, in de bovenstroom en onderstroom. Dat is waar ik graag mee bezig ben.